vrijdag 18 januari 2013

favoriet januari: nog meer chocolade!

























Mijn favoriet van december was de chocolade van Lovechock. En omdat ik net pas ontdekt heb dat er chocolade bestaat zonder suiker en zuivel heb ik het meteen goed aangepakt en in januari de andere chocolade getest die ik kon vinden: ook raw chocolate en een superfood. De chocolade van Ombar. Ook zij gebruiken raw chocolate en zoeten met kokos. Ik ben er nog niet uit welke chocolade ik het lekkerste vind. De chocolade van Ombar lijkt het meeste op de chocolade die wij als "normaal" zien: dezelfde dikte, verpakking en "romig". De chocolade van Lovechock is iets kruimeliger en misschien heftiger in smaak. Ik zou zeggen: test ze allebij zelf!

My favorite of december was the chocolate of Lovechock. And because I just found out that there is such a thing as chocolate without milk and sugar I immediately tested in januari the other chocolate I could find: also raw chocolate and a superfood. The chocolate of Ombar. They also use raw chocolate en sweeten it with coconut. I'm not sure which chocolate I find better. The chocolate of Ombar is more like the chocolate we think is "normal": the same thickness, packing and "creamy". The chocolate of Lovechock is more crumbly and maybe more heavy in taste. I would say: test it yourself!

2 opmerkingen:

  1. oh yes, chocolate...
    you know, ich weiss seit kurzem, ich habe eine Histamin-Intoleranz...
    no more chocolate.
    Allergien ürbigens, treue Begleiter schon seit Kindheit.

    Deine Illustrationen mag ich.
    Immer einen guten Appetit
    wünscht
    Stefanie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Glad you managed to find that chocolate. I have to say I don't eat it too much but when I do I like it minty and dark one. Hits the spot the right way :)
    Enjoy your new chocolate treasure :)

    BeantwoordenVerwijderen